Musikken

FESTIVALPROGRAM 25. JUNI 2022

 

Det er en stor fornøjelse at kunne præsenterer følgende bands med ca. spilletider:

Kl. 13.00 – Claus Dencher

Claus Dencher er kendt for sin autenticitet i tekster og fremføring i en genre, som spænder bredt over folk, rock og pop. Med en sprød og varm stemme, tilsat et strejf af melankoli, føres vi gennem historier om livet, håb og kærlighed.


Kl. 14.15 – The Oscars

“And the Oscars goes to…..” Grundfør Festival! Der bliver festlig uddeling af pop- og rockmusik fra de sidste 6 årtier, når The Oscars går på scenen og fyrer den af.“


Kl. 15.15 – Zididada

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rund med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse. Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.


Kl. 16.30 – Ram Jam

Ram Jam – vi er et lokalt band fra Hinnerup/Søften, som spiller rock fra dengang vi selv var unge. Der bliver talt til fire, og så er det ellers op at stå på højttaleren og derudaf!” Bon Jovi, Roxette, AC/DC, Skunk Anansie, Alanis Morisette og Nirvana bliver spillet med smittende energi af de seks rockglade mk’ere i Ram Jam. Dansegulvet skal fyldes, og DU skal synge med!


Kl. 18.00 – Local Heroes

Bandet Local Heroes er som navnet antyder samlet omkring det lokale. Med base i Søften, Skjoldelev og Foldby er de lokale helte helt lokale. Bandets 6 medlemmer har spillet i et utal af forskellige bands igennem mange mange år, men i orkesteret Local Heroes mødes de omkring det lokale og det nære hvilket passer godt ind i konceptet for Grundfør Festival. Local Heroes spiller blandet pop og rock fra 60’erne til i dag.


Kl. 19.30 – De Tre Bukke fra Brugsen

Vi kan simpelthen præsentere en ny besætning. Vi har fået ny mand på bas, Morten Holm, en rigtig charmetrold fra “Isle of Sam” (på dansk: Samsø). På trommerne er det stadig Jesper Lundager, og det naturlige omdrejningspunkt er fortsat sanger og guitarist Carsten Hegelund. Vi gør det mest for sjov, og ofte undskylder vi på forhånd. “Aldrig har så få  lavet så meget larm for så mange andre”🥁🎸🎤


Kl. 21.00 – RockThat

RockThat er et kopiband, som spiller hits fra de sidste 5 årtier. Sangene er smidt i den store Rock gryde, hvor de er blevet krydret godt med skarp guitar, tung basgang, et ekstra slag på hi-hatten, samt rå vokal. RockThat spiller bl.a Tina Turner, Eurythmics, Alphaville, 3 Doors Down, Bryan Adams og mange flere. RockThat får hofterne til at svinge, og fødderne til at vippe..!


Kl. 22.30 – Gasbidua

Fælles for bandets medlemmer er en ungdom præget af islandske trøjer, knallertkørekort, hessianbeklædte vægge og Klub-8 værelser. Alle havde en kassettebåndssamling spækket med hits som Rabalderstræde, Stærk Tobak, Langebro og Folkevognen der strømmede ud af højttalerne, alt imens der blev svedt over færdighedsregning, stilskrivning og kærestebreve til Joanna, Smukke Linda, Inga og Katinka.

Kærligheden til ungdommens helte i Gasolin og Shu-Bi-Dua har nu samlet drengene i festorkestret GAS-BI-DUA. Et solidt orkester, hvor der bliver sparket gas i Shubberne og fyret op under Gasserne..


Ret til ændringer forbeholdes.


Vores Sponsorvæg


CG Teknik & Service har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Murermester Kristian Winther har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Danbolig har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Jan Andersen Transport har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!