Musikken

FESTIVALPROGRAM 29. JUNI 2024

 

kl 12.30 – Screamin’ Orphans

Screamin’ Orphans spiller kun den nødvendige blues i alle dens afskygninger. Numre af fx Peter Thorup, Tom Waits, Howling Wolf og Poul Dissing. Altid med indlevelse, humor og energi. Bandets besætning er trommer, bas, guitar, orgel, sang og mundharpe.

Snyd ikke sig selv for denne anderledes Aarhus bluesoplevelse af lige dele ”16 tons” og ”Way down in a hole”.

kl 13.45 – Nice Little Penguins

Oplev 90’er-hitmagerne Nice Little Penguins i storform! Alle kender megahittet ”Flying”, men Nice Little Penguins har udgivet utallige andre velkendte ørehængere, som har hærget radiobølgerne i de seneste tre årtier.  Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har trioen, Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster, gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. I 2018 var de på deres største turné siden starten og gæstede flere end 50 danske byer. Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformatet. Med enkle midler, tæt sammenspil og knivskarpe vokalharmonier demonstrerer trioen, hvor slidstærkt deres materiale er. Ud over flere af de spritnye sange og adskillige radiobaskere fra bagkataloget indeholder sætlisten et par covers af Nice Little Penguins’ egne favoritkunstnere. 

kl 15.15 – Bamse Madsen

Det er Helge Stolberg Madsen og hustruen Lene, der står bag musikeren BamseMadsen, der er kendt som campingfatter på Egtved Camping.

Her var gæsterne så begejstrede for hans musik, at BamseMadsen hurtigt blev kendt som en dygtig musiker og sanger. Helge synger og lyder som Bamse, og mange mener også, at han ligner ham!

Helge plejer at sige, at “ der var kun ‘en Bamse” og da vi jo af gode grunde ikke længere kan få originalen, sætter han en stor ære i at komme “så tæt på” som det er muligt.

kl 16.45 – De tre Bukke fra Brugsen

Fortsat Danmarks Dejligste Boyband, ingen tvivl om det.

”De tre Bukke fra Brugsen” er blevet til fire, og det lyder måske lidt som et eventyr, og det er det faktisk også.

Spillestilen er stjålet rock, og hvis nogle af ophavspersonerne skulle falde over vores optræden, så undskylder vi gerne på forhånd.

På bas har vi Morten Holm, charmetrold og sludrechatol fra ”Isle of Sam”. På trommer er det Jesper Lundager, hvor man skal kigge langt efter takt og tempo. Ny sanger og guitarist er Per Stokbro, og det bedste vi kan sige om ham er, at han dukkede op. Vi piskes stadig frem af grundlægger og formand Carsten Hegelund.

kl 18.00 – Lånte Fjer

Lånte Fjer er som navnet antyder et kopiband, som efter bedste evne kommer med bud på nye versioner af kendte og mindre kendte sange.

De fire mænd på scenen gør deres ypperste for at skabe god stemning blandt publikum med deres nyfortolkninger.

Trioen består af: René Dehnfjeld: Lead vocal, trommer og kor
Sebastian Balking: Lead vocal, keys, kor og guitar
Anders Ockholm: Guitar og kor
Anders Vang: Lead vocal, bas og kor

kl 19.30 – NorRaun

NorRaun  er non-stop electro female power-pop.. 

Det er melodisk pop der tæsker derudaf, med en vokal der har sine rødder i 80’ernes stærke sangerinder som eks. Anne Linnet og Sanne Salomonsen. Lydbilledet er stort og pakket med pulserende synthesizers hvor tankerne ledes hen på 80´ernes Nena og 00’erneselektro-bølge med VETO og Spleen United som inspiration. Under det hele pisker trommerne kraftfuldt det hele fremad uden at se sig det mindste tilbage.

Teksterne er ærlige, umiddelbare og ind til benet.

NorRaun består af 
Annamaria Anhalt: Tekst- og melodiforfatter, leadvokalist, guitarist og lydnørd.
Marlene Faddersbøll: Trommeslager og hjernen bag alle arrangementerne.

kl 21.00 – VIA’s Partyband

VIA’s partyband er et sprudlende orkester, der garanterer glæde og liv gennem forskellige festlige musikgenrer. I vil både opleve gamle og velkendte klassikere samt nyere sange, der uden tvivl også vil sætte gang i bevægelserne. Vi er sammensat på tværs af forskellige uddannelser på VIA’s Campus og er dermed lykkedes med at samle flere forskelligartede og fantastiske blæsere, der giver det sidste til det samlede lydbillede.

kl 22.30 – Hell Friis Over Band

Hell Friis Over Band’s varemærke er ren snak: Et rendyrket, veletableret og rutineret, men alligevel ungdommeligt og moderne kopiband, der elsker musikalitet, fyldte dansegulve, ørehængere og glade feststemte gæster. Her bliver der ikke brugt kræfter på fine koncepter, løjerlige spillopper på scenen, mærkelige parykker og andet gejl, men derimod prioriteres samspillet med publikum omkring kendte omkvæd, fede soli, spilleglæde og kærligheden til den danske og internationale musikskat.

Bandet sætter en stor ære i at ramme den helt rigtige sound og stemning med fast bund og sprød vokal og stræber altid efter at blive en 100 % integreret del af festen.

Hell Friis Over Band’s repertoire spænder vidt og bredt. Bandet sætter en ære i at følge med strømmen og fange de fede helt nye hits og gøre dem til deres egne. Omvendt har bandet også stor respekt for den internationale og nationale sangskat fra de sidste fem årtier, så en Hell Friis Over Band-koncert varierer enormt i stil, intensitet og dynamik, og det er ikke usædvanligt, at man til en Hell Friis Over Band-koncert kan støde på alt fra Justin Bieber, Lukas Graham og Gavin DeGraw over Bruno Mars, Thomas Helmig, U2 og Mads Langer til D-A-D, AC/DC og Kings of Leon.

Ret til ændringer forbeholdes.


Vores Sponsorvæg


Sparekassen Kronjylland har i år valgt at blive 2x Musik Sponsor!

Murermester Kristian Winther har i år valgt at blive Musik Sponsor!

Søften Tagrenovering har i år valgt at blive Musik Sponsor!

CG Teknik & Service har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Danbolig har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Jan Andersen Transport har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Pulterrum har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!