Musikken

FESTIVALPROGRAM 24. JUNI 2023

 

kl 13.00 – SKAVANK

SKAVANK er et glad amatørband, man ringer til når andre ikk’ kan.

SKAVANK er et sammensat band af lidt ældre mænd fra Holstebro, Horsens trekantsområdet og Sydfyn, som holder af Kim Larsen,  Credence Clearwater,  Johnny Cash og andre i samme genre

kl 14.15 – VIA’s Partyband

VIA’s Partyband er et sprudlende orkester, der garanterer glæde og liv gennem forskellige festlige musikgenrer. I vil både opleve gamle og velkendte klassikere samt nyere sange, der uden tvivl også vil sætte gang i bevægelserne. Vi er sammensat på tværs af forskellige uddannelser på VIA’s Campus og er dermed lykkedes med at samle flere forskelligartede og fantastiske blæsere, der giver det sidste til det samlede lydbillede. 

Vi glæder os utroligt meget til at spille for jer! 

kl 15.30 – Rasmus Nøhr

Glæd jer til en koncert med alle de hjertelige skønne sange vi alle kender fra Rasmus Nøhr…. Sommer i Europa, Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Sød Musik….Dette er blot et udpluk af de mange sange, som han har fået danskerne til at synge med på. Siden sin debut i år 2004 har Rasmus Nøhr lavet 6 dansksprogede popskiver og han har spillet og sunget på et hav af musikscener, på festivaler og i koncerthuse.

kl 16.30 – Sitting Blues

Med en harpe, en guitar, en bas og en lilletromme under en rå vokal har du opskriften på et bluesband fra den halvakustiske skuffe.
Sitting Blues serverer en swingende cocktail af udsøgte blues-hits fra Johnson til Clapton.
Stilen er jordbundet og tilbagelænet, uden dikkedarer og lige i øret – og i benene for den sags skyld.
En aften med Sitting Blues er med andre ord en medrivende og sanselig affære.

kl 18.00 – NorRaun

NorRaun er et dansk band, der med en blanding af organisk og elektronisk lydmateriale udfordrer grænserne imellem genrerne.

NorRaun skaber et elektronisk lydunivers, som blandet med en rå

guitar og larmende trommer, omfavner Annamaria Anhalts stærke stemme og budskabet i de danske tekster – tekster der omfavner det danske sprog og på en ærlig, personlig og ligefrem måde fortæller om opgør med fortiden, at finde sit eget ståsted i verden og ikke længere føle sig defineret igennem andre.

Kunstnerisk trækkes der tråde fra Goldfrapp og Veto til Eliot Sumner og Nena.

NorRaun udgav i december 2022 debutalbummet #1 i samarbejde med Gateway Music.

NorRaun består af Annamaria Anhalt: Tekst- og melodiforfatter, lead vokalist, guitarist og lydnørd.

Marlene Faddersbøll: Trommeslager og hjernen bag alle arrangementerne. Sammen skaber de det elektroniske lydunivers, som er NorRaun

kl 19.30 – De tre Bukke fra Brugsen

Simpelthen Danmarks Dejligste Boyband, så kort kan det siges

Spillestilen er smilende rock and roll, og alt er tyvstjålet fra tidens, og fortidens, bedste bands. Kvaliteten er tvivlsom, men til gengæld er prisen nærmest latterlig! Vi gør det mest for sjov, og ofte undskylder vi på forhånd.

“Aldrig har så få lavet så meget larm for så mange andre”

Vi har på bas, Morten Holm, en rigtig charmetrold fra “Isle of Sam”. På trommerne er det Jesper Lundager, og det naturlige omdrejningspunkt er fortsat sanger og guitarist Carsten Hegelund.

kl 21.00 – Face Monday

Noget så sjældent som et mainstream, melodisk rockband. Svidende dybe tekster, toneangivende guitarer og en insisterende vokal gør at omkvædene hænger i luften længe efter lyset er slukket.

Siden opstart som hyggeband i Aarhus i 2015 har FACE MONDAY udviklet sig nærmest eksplosivt.

3 bassister og flere udgivelser på streaming medier, vinylplader og CD senere, har FACE MONDAY de sidste år fokuseret på studieindspilninger og liveoptræden på festivaler over hele landet, og vi ønsker at komme endnu mere ud at spille live i 2023.

FACE MONDAY er blevet sammenlignet med navne som Kent, Muse, Dizzy Mizz Lizzy, Stereophonics og Manic Street Preachers. Selv mener vi at være inspireret af 80’er og 90’ernes klassiske rockscener, krydret med et mere nutidigt, melodisk twist.

kl 22.30 – Hell Friis Over Band

Hell Friis Over Band’s varemærke er ren snak: Et rendyrket, veletableret og rutineret, men alligevel ungdommeligt og moderne kopiband, der elsker musikalitet, fyldte dansegulve, ørehængere og glade feststemte gæster. Her bliver der ikke brugt kræfter på fine koncepter, løjerlige spillopper på scenen, mærkelige parykker og andet gejl, men derimod prioriteres samspillet med publikum omkring kendte omkvæd, fede soli, spilleglæde og kærligheden til den danske og internationale musikskat.

Bandet sætter en stor ære i at ramme den helt rigtige sound og stemning med fast bund og sprød vokal og stræber altid efter at blive en 100 % integreret del af festen.

Hell Friis Over Band’s repertoire spænder vidt og bredt. Bandet sætter en ære i at følge med strømmen og fange de fede helt nye hits og gøre dem til deres egne. Omvendt har bandet også stor respekt for den internationale og nationale sangskat fra de sidste fem årtier, så en Hell Friis Over Band-koncert varierer enormt i stil, intensitet og dynamik, og det er ikke usædvanligt, at man til en Hell Friis Over Band-koncert kan støde på alt fra Justin Bieber, Lukas Graham og Gavin DeGraw over Bruno Mars, Thomas Helmig, U2 og Mads Langer til D-A-D, AC/DC og Kings of Leon.

Ret til ændringer forbeholdes.


Vores Sponsorvæg


Sparekassen Kronjylland har i år valgt at blive 2x Musik Sponsor!

CG Teknik & Service har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Murermester Kristian Winther har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Danbolig har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!

Jan Andersen Transport har i år valgt at blive ½ Musik Sponsor!